Ημαθία: Μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο 19χρονο Γιάννη - «Θα παραμείνω όρθιος να μην χαθεί άλλο παιδί»

20:29 - 27/08/2024

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας σε κλίμα οδύνης και συγκίνησηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Τελέσθηκε στην Ημαθία μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο 19χρονο - "Θα παραμείνω όρθιος για να μην χαθεί άλλο παιδί"

"Όση λάσπη και να πετάξουν οι υπερασπιστές της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου", είπε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη

Διαβάστε το στο

Μνημόσυνο για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – «Θα παραμείνω όρθιος για να μην χαθεί άλλο παιδί»

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο Διαβατό Ημαθίας τη γενέτειρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Διαβάστε το στο

Μνημόσυνο για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – «Θα παραμείνω όρθιος για να μην χαθεί άλλο παιδί»

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο Διαβατό Ημαθίας τη γενέτειρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες