Νίκος Παππάς: Είναι ένα αποτέλεσμα καθαρό, δημοκρατικό, ένα αποτέλεσμα που μας δίνει την εντολή να πάμε παρακάτω
00:11 - 28/08/2024
Μετά από μια μακρά συζήτηση και διαφωνίες σχετικά με τη διαδικασία, εγκρίθηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Η πρόταση πέρασε με 17 ψήφους υπέρ, 12 κατά και 4 παρών. Νωρίτερα υπήρξε διαφωνία σχετικά με το αν θα έπρεπε να τεθεί πρώτα πρόταση μομφής κατά του Σωκράτη Φάμελλου και να ακολουθήσει η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο. Μετά το πέρας της μαραθώνιας συνεδρίασης ο Νίκος Παππάς έκανε την πρώτη του δήλωσε σχετικά με τη νέα του θέση ως πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, για την τιμητική
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Παππάς μετά την ψηφοφορία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι ένα καθαρό αποτέλεσμα που μας δίνει εντολή να πάμε όλοι μαζί παρακάτω
«Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, για την τιμητική πρόταση προς το πρόσωπό μου και τα πρόσωπα για τη στελέχωση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας» δήλωσε ο Νίκος Παππάς αργά το βράδυ της Τρίτης (28/8/24) μετά την ψηφοφορία της ΚΟ της ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία βγήκε νέος πρόεδρος της ΚΟ. «Να ευχαριστήσω όλους/ες ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Παππάς μετά την ψηφοφορία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι ένα καθαρό αποτέλεσμα που μας δίνει εντολή να πάμε όλοι μαζί παρακάτω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο