Δάνης Κατρανίδης: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ τον αποχαιρετά με μια γλυκιά ανάρτηση – «Καλό ταξίδι θα μας λείψεις»

16:00 - 01/09/2024

Η συνεργασία του Δάνη Κατρανίδη τη θεατρική σεζόν 1978-1979 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έγραψε ιστορία καθώς ο ηθοποιός, που έσβησε σήμερα (01.09.2024) σε ηλικία 75 ετών, έλαμψε στη θρυλική παράσταση Cabaret. Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram τον Δάνη Κατρανίδη, ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει από το πρωί τον ... Περισσότερα To άρθρο Δάνης Κατρανίδης: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ τον αποχαιρετά με μια γλυκιά ανάρτηση – «Καλό ταξίδι θα μας λείψεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Λουίτζι Μαντζιόνε: Η στιγμή της σύλληψής του μέσα σε McDonald’s – Το βίντεο από τις κάμερες των αστυνομικών

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος δείχνει στον Μάρκο τη φωτογραφία που ο Άγης φιλάει τη Μαρίνα

Έχεις έγκριση επιδότησης επένδυσης μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και χρειάζεσαι άμεσα κεφάλαιο για την επιχείρησή σου;

Τα τελευταία λόγια του Όζι Όζμπορν στη Σάρον πριν πεθάνει: «Φίλα με, αγκάλιασέ με σφιχτά»

Η ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο του βιβλίου Τσίπρα

Αγροτικά μπλόκα: Η Μελίνα Ασλανίδου εγκλωβίστηκε στο λιμάνι του Βόλου – Η πρώτη της αντίδραση