«Είχαμε αισθηματική σχέση με την influencer, ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τη Μελόνι» λέει ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού

22:47 - 04/09/2024

Ο Ιταλός υπουργός πολιτισμού Τζενάρο Σαντζουλιάνο, σε συνέντευξή του στην ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν τη σχέση του με την «ινφλουένσερ» και επιχειρηματία Μαρία Ροζάρια Μπότσια. «Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου, από την Τζόρτζια Μελόνι και από τους συνεργάτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε «Η σχέση μας ήταν αισθηματικού χαρακτήρα, ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου. Θα θεωρούσα περίεργο να υπάρξει δικαστική έρευνα επί του θέματος, οι προσωπικές σχέσεις δεν νομίζω ότι αποτελούν αντικείμενο δικαστικού ενδιαφέροντος», «Το υπουργείο μου, για την υπόθεση αυτή δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ. Πλήρωσα τα πάντα εγώ, όπως απο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιταλία: "Είχαμε αισθηματική σχέση, ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου", είπε ο υπουργός Πολιτισμού για την influencer - Η Μελόνι δεν δέχτηκε την παραίτησή του

"Το υπουργείο μου, για την υπόθεση αυτή, δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ", επανέλαβε

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας