Πρώτο μήνυμα Κασσελάκη μετά την καθαίρεση: «Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες – Απέναντι στην εκτροπή κάντε την οργή δημιουργία»
21:38 - 12/09/2024
Για «απίστευτες προβοκάτσιες» κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την καθαίρεσή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «ψευδείς διαλόγους» και «ψευδή προσκλητήρια» και καλεί τους οπαδούς του «να μην σαμποτάρουν τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ» καταλήγοντας σημείωνει «Απέναντι στην εκτροπή, κάντε την οργή σας δημιουργία» και κλείνει με τη φράση: «Είμαι εδώ» Η ανάρτησή του: «Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρέμβαση Κασσελάκη: «Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες – Είμαι εδώ»
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη παρέμβαση μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για προβοκάτσιες και εκτροπή, καλεί σε αυτοσυγκράτηση και τονίζει ότι «είναι εδώ»
Διαβάστε το στο tanea.gr