Live η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ – «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος»

13:29 - 15/09/2024

Ο Νίκος Παππάς θα κληθεί να απαντήσει και για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν τον Στέφανο Κασσελάκη εκτός προεδρίας του κόμματος

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ

Είμαι και εγώ εργαζόμενος, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου που πασχίζει για ένα καλύτερο κόσμο και έτσι σκοπεύω να παραμείνω, αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Διαβάστε το στο

Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, που πολλοί θα ήθελαν να δουν στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης κλπ» ξεκαθάρισε με την ανακοίνωσή του ο Διονύσης Τεμπονέρας.  «Στην ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»