Κ. Μητσοτάκης: «Συνολικά 2 δισ. πόροι για το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2″»
21:07 - 17/09/2024
Άλλες δύο διευκολύνσεις για όσους υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο «Σπίτι μου 2» αποφασίστηκαν κατά τη σύσκεψη νωρίτερα σήμερα Τρίτη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο το πλέγμα δράσεων που υλοποιείται για την απόκτηση πρώτης κατοικίας και την αναβάθμιση του οικιστικού αποθέματος, με αιχμή τα νέα προγράμματα «Σπίτι μου 2» και «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου». […]
The post Κ. Μητσοτάκης: «Συνολικά 2 δισ. πόροι για το πρόγραμμα “Σπίτι μου 2″» appeared first on Mikrometoxos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Μητσοτάκης: Πολύ σημαντικός πυλώνας για τη στεγαστική κρίση το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη με αντικείμενο το πλέγμα δράσεων που υλοποιείται για την απόκτηση πρώτης κατοικίας και την αναβάθμιση του οικιστικού αποθέματος, με αιχμή τα νέα προγράμματα «Σπίτι μου 2» και «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου», που συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η […]
Κ. Μητσοτάκης: Πολύ σημαντικός πυλώνας για τη στεγαστική κρίση το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr