Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη: "Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν"

13:46 - 18/09/2024

H Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί φιλική σχέση με το ζευγάρι. «Eίναι και οι δυο εξαιρετικά πλάσματα, αυτοδημιούργητα. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν με πάρα πολλή αγάπη μαζί» - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά – Λάμπρο Λάζαρη: «Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν»

Τη δική της άποψη για τον χωρισμό της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη με τους To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά – Λάμπρο Λάζαρη: «Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μήνυση του 22χρονου για σεξουαλικη παρενόχληση και οι νομικές διαστάσεις της υπόθεσης

Χριστουγεννιάτικο δώρο στους οδηγούς: Πότε και πώς παίρνεις πίσω τις πινακίδες σου

Αιμίλιος Χειλάκης: Η άγνωστη ιστορία για το cancel που δέχθηκε - "Πρώτη φορά το αποκαλύπτω" (Βίντεο)

SpaceX: Λαμπιόνια και στολίδια σε πυραύλους και οχήματα - Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα το Starbase (Βίντεο)

Χριστούγεννα στο χωριό! Πόσα χρήματα μπορείτε να μεταφέρεται στο αυτοκίνητο; Το ποσό που κατάσχεται

Έρχονται νέα προγράμματα με επιδότηση 17.500 ευρώ σε νέους και γυναίκες για επιχειρήσεις- Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις