Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά»
23:25 - 18/09/2024
Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και κόλαφος για τον γνωστό κωμικό.
Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και κόλαφος για τον γνωστό κωμικό. «Αυτό που ανέβασε για μένα είναι ακατάλληπτο. Με το υποτιμητικό “Γιωργάκη”… Το ποιόν του κάθε ανθρώπου φαίνεται από το πώς φέρεσαι σε αυτούς που θεωρείς αντίπαλούς σου. Κάποια στιμή βρεθήκαμε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά»
Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και […]
The post Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Σεφερλή – «Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε – Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος»
Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ξανά στον Μάρκο Σεφερλή μετά το χθεσινό του βίντεο στο Instagram, στο
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Σεφερλή – «Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε – Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr