Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά»

23:25 - 18/09/2024

Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και κόλαφος για τον γνωστό κωμικό. Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και κόλαφος για τον γνωστό κωμικό. «Αυτό που ανέβασε για μένα είναι ακατάλληπτο. Με το υποτιμητικό “Γιωργάκη”… Το ποιόν του κάθε ανθρώπου φαίνεται από το πώς φέρεσαι σε αυτούς που θεωρείς αντίπαλούς σου. Κάποια στιμή βρεθήκαμε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά»

Μετά την σημερινή πρωινή αναφορά του στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε μετά από λίγη ώρα πιο “επιθετικός” και […] The post Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Λες μπούρδες από χθες! Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη, αλλά ξεκίνησες με 60% και έχασες τη χρονιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Σεφερλή – «Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε – Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ξανά στον Μάρκο Σεφερλή μετά το χθεσινό του βίντεο στο Instagram, στο To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Σεφερλή – «Κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε – Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας