Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο και το λάθος στη Διαύγεια με την Άννα Μαρία

12:19 - 24/09/2024

Ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών αναμένεται να φέρει στην Αθήνα πλήθος «γαλαζοαίματων». Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια. Επέλεξαν να κάνουν το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο. Με ένα μεγάλο pre wedding party η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ θα γιορτάσουν τις τελευταίες ώρες πριν τον γάμο τους, ... Περισσότερα To άρθρο Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο και το λάθος στη Διαύγεια με την Άννα Μαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αντιδράσεις με τη γαμήλια δεξίωσή της στο Βυζαντινό Μουσείο

Θύελλα αντιδράσεων προέκυψε και από τον χαρακτηρισμό της Άννας Μαρίας ως "Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Άννα Μαρία"

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση

Ένταση και φωνές στη σύσκεψη για τους αγρότες στην Πειραιώς – «Υπάρχει σχέδιο και στρατηγική αρκεί να έρθουν οι αγρότες»

Παναθηναϊκός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το παιχνίδι του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν