Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μαρκόπουλου: «Εγώ ουδέποτε συμπεριφέρθηκα σαν γυμνοσάλιαγκας»

20:56 - 26/09/2024

Οξύτατη αντιπαράθεση ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή, ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και τον βουλευτή της…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στη Βουλή με επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Μαρκόπουλο: «Εγώ δεν είμαι γυμνοσάλιαγκας σαν εσάς»

Χαμός επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για το Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με την πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να επιτίθεται στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επιτεθεί αρχικά στον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, σχολιάζοντας την ερώτηση που κατέθεσαν οι 11 βουλευτές της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «παλικαράδες» και συμπληρώνοντας πως η ίδια και το κόμμα της «δεν είναι σαν αυτούς». Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έσπευσε να υπερασπιστεί τους συναδέλφους του, λέγοντας απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως αυτοί που χαρακτηρίζει «είναι ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό» αντίθετ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βουλή: Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τα κόκκινα δάνεια

«Θερμό επεισόδιο» σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Βουλή ανάμεσα στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο. Ο χαρακτηρισμός «παλικαράδες» της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας… Βουλή: Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τα κόκκινα δάνεια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου-Μαρκόπουλου στη Βουλή: «Εγώ ουδέποτε συμπεριφέρθηκα σαν γυμνοσάλιαγκας» – «Μας ασκεί μπούλινγκ»

Άγριος καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Βουλή, ανάμεσα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες