Ασκήσεις επί χάρτου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
07:18 - 29/02/2020
Ποιος νομίζετε ότι μπορεί να επικοινωνήσει ηλεκτρονικώς και αποτελεσματικώς με όλους τους Ελληνες; Και να τους δώσει μάλιστα γραπτές οδηγίες για το πώς θα προστατευθούν από την εξάπλωση του κορωνοϊού; Μόνον ένας. Αυτός που έχει στη διάθεσή του τα… ΑΦΜ των Ελλήνων, δηλαδή ο Γιώργος Πιτσιλής, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σε αυτόν απευθύνθηκε ο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκτακτο Eurogroup στις 4 Μαρτίου για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κοροναϊού
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: Ήμασταν έτοιμοι για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, έχουμε σχέδιο
Σύσκεψη με αντικείμενο την αντιμετώπιση του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό τον Πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:
«Κατ’ αρχάς θέλω να πω και δημόσια συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έχει γίνει. Νομίζω έχουμε αντιμετωπίσει αυτή την κρίση με τον μέγιστο δυνατό επαγγελματισμό.
Έχουμε δείξει ότι ήμασταν έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Προφανώς ετοιμαζόμαστε και για τις επόμενες φάσεις εξάπλωσης του ιού.
Αλλά θέλω για άλλη μία φορά να τονίσω πόσο σημαντικό είναι όλοι να ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών.
Το μήνυμα είναι πάρα πολύ σαφές, πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι: Να δείχνουμε ψυχραιμία και να γνωρίζουμε βέβαια -όπως έχετε πει πο
Διαβάστε το στο thestival.gr