Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Joker: Το βράδυ θα πάω να το δω με τον 15χρονο γιο μου
12:07 - 21/10/2019
Με ένα tweet ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχολιάζει την χθεσινή έφοδο αστυνομικών σε κινηματογράφο, όπου προβάλλεται η ταινία «Joker», κάτι που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων και πυροδότησε την πολιτική αντιπαράθεση.«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το #Τζόκερ»
Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρυσοχοΐδης: Το βράδυ θα πάω να δω τον «Joker» με τον 15χρονο γιο μου
Διαβάστε το στο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου τον Joker
Αυτή η ανάρτηση για το Joker από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη σήμερα το πρωί προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα και ερωτήματα.
To άρθρο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου τον Joker δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Ο Χρυσοχοΐδης θα πάει να δει το Joker με τον 15χρονο γιο του (pics)
Λίγο μετά το τρολάρισμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης αποκάλυψε οτι θα πάει να δει το Joker με τον 15χρονο γιο του.
Διαβάστε το στο Ο Χρυσοχοΐδης θα πάει απόψε να δει το Joker με τον 15χρονο γιο του!
«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του απάντηση σε όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα σε κινηματογράφους της Αττικής, μετά από ελέγχους αστυνομικών.
Διαβάστε το στο thebest.grΜ. Χρυσοχοΐδης: Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το "Joker"
Τη δική του απάντηση μέσω Twitter αναφορικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από την ταινία "Joker" και τους ελέγχους της αστυνομίας για ανηλίκους στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλεται, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
"Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το #Τζόκερ", έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Διαβάστε το στο thestival.grΗ απάντηση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα και επικριτές για την Αστυνομία στον Joker: «Σήμερα το βράδυ θα πάω να το δω με τον 15χρονο γιο μου»
Τα περιστατικά με τους αστυνομικούς ελέγχους σε κινηματογράφους για την παρουσία ανηλίκων στην ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία Joker απασχολούν την επικαιρότητα...
The post Η απάντηση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα και επικριτές για την Αστυνομία στον Joker: «Σήμερα το βράδυ θα πάω να το δω με τον 15χρονο γιο μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο μου
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έγραψε στο Twitter ότι θα δει απόψε το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο του
Διαβάστε το στο lifo.grΆφεση… αμαρτιών από Χρυσοχοΐδη για Τζόκερ; Θα πάω απόψε να δω την ταινία με τον 15χρονο γιο μου
Διαχωρίζει τη θέση του από τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο σε θεσμικό επίπεδο, με την ταινία Τζόκερ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μετά...
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει: «Θα πάω να δω το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο μου»
Αυτή η ανάρτηση για το Joker από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη σήμερα το πρωί προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα και ερωτήματα.
The post Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει: «Θα πάω να δω το Τζόκερ με τον 15χρονο γιο μου» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΧρυσοχοΐδης: Το βράδυ θα πάω να δω τον «Joker» με τον 15χρονο γιο μου
Πολιτική
Μέσω Twitter παρενέβη στο ζήτημα που προέκυψε με την ταινία «Joker» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφέρει ότι σήμερα το βράδυ θα πάει με τον 15χρονο γιό του να δεί την ταινία.
Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το #Τζόκερ
— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) 21 October 2019
ταινίαΥπουργός Προστασίας του ΠολίτηΜιχάλης Χρυσοχοΐδης.Has video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΧρυσοχοΐδης στο Twitter: Θα δω το "Τζόκερ" με τον 15χρονο γιο μου
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης σχολίασε με έναν ξεχωριστό τρόπο στο Twitter την έφοδο των αστυνομικών την Κυριακή σε κινηματογράφο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧρυσοχοΐδης: Απόψε θα δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου
Συνεχίζονται οι πολιτικές – και μη – αντιδράσεις για την «έφοδο» της αστυνομίας σε κινηματογράφους της Αθήνας, όπου προβαλλόταν η – ακατάλληλη για ανηλίκους – ταινία «Joker». «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ» ήταν το χαρακτηριστικό tweet το υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έσπευσε […]
The post Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΧρυσοχοΐδης: Θα δω το «Τζόκερ» με τον 15χρονο γιο μου
Θέση για τα τελευταία γεγονότα στους κινηματογράφους με αφορμή την ταινία «Τζόκερ» πήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ένα καυστικό tweet ενημερώνει ότι θα δει μαζί με τον 15χρονο γιο του την πολυσυζητημένη ταινία, δείχνοντας ότι διαφωνεί με τις καταγγελίες που προκάλεσαν τον σάλο. Δείτε τη σχετική ανάρτηση Σήμερα […]
Το Άρθρο: Χρυσοχοΐδης: Θα δω το «Τζόκερ» με τον 15χρονο γιο μου εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.
Διαβάστε το στο neaselida.grΧρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω στον Joker με τον 15χρονο γιο μου
«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα σε κινηματογράφους της Αττικής, μετά από ελέγχους αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΧρυσοχοΐδης: Το βράδυ θα πάω να δω τον «Joker» με τον 15χρονο γιο μου
Μέσω Twitter παρενέβη στο ζήτημα που προέκυψε με την ταινία «Joker» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφέρει ότι σήμερα το βράδυ θα πάει με τον 15χρονο γιό του να δεί την ταινία. Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το #Τζόκερ — Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) […]
The post Χρυσοχοΐδης: Το βράδυ θα πάω να δω τον «Joker» με τον 15χρονο γιο μου appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grΑπάντηση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα: Θα πάω απόψε με τον 15χρονο γιο μου να δω τον Τζόκερ
Τσουνάμι αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση δύο υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες επικαλούμενες την ιδιότητά τους κάλεσαν την αστυνομία, επειδή εντόπισαν ανήλικους να παρακολουθούν την ταινία «Τζόκερ» σε κινηματογράφους.
The post Απάντηση Χρυσοχοΐδη σε Τσίπρα: Θα πάω απόψε με τον 15χρονο γιο μου να δω τον Τζόκερ appeared first on mononews.
Διαβάστε το στο mononews.grΜ.Χρυσοχοΐδης: «Σήμερα θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου»
«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν σε κινηματογράφους της Αθήνας, μετά από ελέγχους αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει με αυτήν την χειρονομία να δείξει τη διαφωνία του με όσα συνέβησαν με τους ανήλικους θεατές τους φιλμ, και έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται: «Χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργ
Διαβάστε το στο pronews.grΧρυσοχοΐδης: Θα πάω να δω τον "Τζόκερ" με τον 15χρονο γιο μου!
Με ένα tweet, που προκάλεσε αίσθηση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχολιάζει την έφοδο αστυνομικών σε κινηματογράφο, όπου προβάλλεται η ταινία «Joker», κάτι που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων και πυροδότησε την πολιτική αντιπαράθεση.
Διαβάστε το στο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ενημέρωσε ότι σήμερα το βράδυ θα δει το Joker παρέα με τον 15χρονο γιο του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΧρυσοχοϊδης: Θα δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνει...
Διαβάστε το στο ekriti.grΧρυσοχοΐδης: Θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το «Τζόκερ» (εικόνα)
Με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αστυνομική επέμβαση σε κινηματογραφικές αίθουσες μετά από καταγγελίες για την παρουσία ανηλίκων σε προβολές της ταινίας «Τζόκερ». «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης. Δείτε την ανάρτησή του: Σήμερα […]
Διαβάστε το στο topnews.grΧρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει με αυτήν την χειρονομία να δείξει τη διαφωνία του σχετικά με όσα συνέβησαν με τους ανήλικους θεατές του φιλμ, και τους ελέγχους των αστυνομικών σε κινηματογράφους «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική του απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα σε κινηματογράφους της Αττικής, μετά από ελέγχους αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει με αυτήν του την χειρονομία να δείξει τη διαφωνία του σχετικά […]
Διαβάστε το στο dete.gr