Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος»
23:52 - 01/10/2024
Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση για τον ηθοποιό.
Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση για τον ηθοποιό. «Επίτρεψέ μου να πω δυο πράγματα δημόσια για σένα. Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου η σχέση μας. Είσαι ένας άνθρωπος που μας τιμούσε και τότε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος»
Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής […]
The post Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, το αισθάνομαι βάρος και ήθελα χρόνια να το πω»
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τον Παύλο Χαϊκάλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο πλατό
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, το αισθάνομαι βάρος και ήθελα χρόνια να το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr