Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος»

23:52 - 01/10/2024

Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση για τον ηθοποιό. Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση για τον ηθοποιό. «Επίτρεψέ μου να πω δυο πράγματα δημόσια για σένα. Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου η σχέση μας. Είσαι ένας άνθρωπος που μας τιμούσε και τότε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος»

Τον Παύλο Χαϊκάλη υποδέχθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής […] The post Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα τότε και θέλω να το πω δημόσια, γιατί το αισθάνομαι βάρος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, το αισθάνομαι βάρος και ήθελα χρόνια να το πω»

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τον Παύλο Χαϊκάλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο πλατό To άρθρο Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, το αισθάνομαι βάρος και ήθελα χρόνια να το πω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας