Γιώργος Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: «Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει»

21:36 - 02/10/2024

Στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από χθες η Ματούλα Ζαμάνη, μετά την κίνησή της να βγάλει To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: «Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Αρβανίτη για Ματούλα Ζαμάνη: «Είναι θεά που έβγαλε τη μπλούζα και την γουστάρω πολύ»

Η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για την Ματούλα Ζαμάνη και την απόφασή της, να βγάλει τη μπλούζα που φορούσε, σε συναυλία της. Για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της, να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία, μίλησε η Σοφία Αρβανίτη στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά. «Θεά! Το σοκ που έχουμε υποστεί από τη ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Αρβανίτη για Ματούλα Ζαμάνη: «Είναι θεά που έβγαλε τη μπλούζα και την γουστάρω πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπέσσυ Αργυράκη για Ματούλα Ζαμάνη: «Κάτι ήθελε να περάσει στο κοινό, εγώ δεν το κατάλαβα»

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Ηλία Σκουλά μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε και τη δική της θέση […] The post Μπέσσυ Αργυράκη για Ματούλα Ζαμάνη: «Κάτι ήθελε να περάσει στο κοινό, εγώ δεν το κατάλαβα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της