Σωκράτης Μάλαμας: “Είναι υπόθεση όλων μας γι’ αυτό συμμετέχω στη συναυλία για τα Τέμπη”

21:44 - 02/10/2024

Ανάρτηση για τη μεγάλη συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και δημιούργησε διαφωνίες και διενέξεις έκανε με τη σειρά του ο Σωκράτης Μάλαμας. Η διεξαγωγή της συναυλίας με εισιτήριο 15€ βρήκε αντίθετους κάποιους από τους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα

'Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο της Ελλάδας και της Ευρώπης', είπε ο Σωκράτης Φάμελλος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο της Ελλάδας και της Ευρώπης» δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (3.10.240. Κληθείς να σχολιάσει τον ένθερμο εναγκαλισμό που είχε πρόσφατα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σωκράτης Φάμελλος, που έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε περήφανος ... Περισσότερα To άρθρο Σωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”