Σωκράτης Μάλαμας: “Είναι υπόθεση όλων μας γι’ αυτό συμμετέχω στη συναυλία για τα Τέμπη”
21:44 - 02/10/2024
Ανάρτηση για τη μεγάλη συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και δημιούργησε διαφωνίες και διενέξεις έκανε με τη σειρά του ο Σωκράτης Μάλαμας. Η διεξαγωγή της συναυλίας με εισιτήριο 15€ βρήκε αντίθετους κάποιους από τους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα
'Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο της Ελλάδας και της Ευρώπης', είπε ο Σωκράτης Φάμελλος
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολιτικό κεφάλαιο της Ελλάδας και της Ευρώπης» δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (3.10.240. Κληθείς να σχολιάσει τον ένθερμο εναγκαλισμό που είχε πρόσφατα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σωκράτης Φάμελλος, που έχει ανακοινώσει και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε περήφανος ... Περισσότερα
To άρθρο Σωκράτης Φάμελλος: Είμαι περήφανος γιατί συμμετείχα στην κυβέρνηση Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit