Αρπάχτηκαν άσχημα στον αέρα Πετρογιάννη – Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα: Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας από το πλατό

20:03 - 03/10/2024

Χαμός επικράτησε γι’ ακόμα μία φορά στο Πρωινό, με φόντο τη… Ματούλα Ζαμάνη! Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε «μπάχαλο» το […] The post Αρπάχτηκαν άσχημα στον αέρα Πετρογιάννη – Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα: Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας από το πλατό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπάχτηκαν άσχημα στον αέρα Πετρογιάννη – Γραμμέλη με την Άρια Καλύβα: Απείλησε να φύγει ο Μπιμπίλας από το πλατό

«Δεν θα σου αποδείξω εγώ το τι είμαι. Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις από χθες. Εμένα, ούτε ο Λιάγκας ούτε εσύ θα μου χρεώσετε πολιτική ορθότητα», είπε έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη. Χαμός επικράτησε γι’ ακόμα μία φορά στο Πρωινό, με φόντο τη… Ματούλα Ζαμάνη! Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έγινε «μπάχαλο» το πλατό, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα σε Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και Αφροδίτη Γραμμέλη. Α.Κ.: Εγώ έκανα το σχόλιό μου, που δεν μου αρέσει αυτή η κίνηση και έχω εξηγήσει γιατί. Και δεν ξέρουμε τα τραγούδια της κυρίας Ζαμάνη. Φ.Π.: Πρόβλημά σου άμα δεν τα ξέρεις. Α.Κ.: Είμαστε υποκριτές, είμαστε θύματα της πολιτικής ορθότητας. Φ.Π.: Α

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο