Άντζελα Γκερέκου: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μίμη Πλέσσα – «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί»

14:40 - 06/10/2024

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τον σπουδαίο, Μίμη Πλέσσα που άφησε την τελευταία του πνοή μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε στα social media η σύζυγός του Λουκίλα Κάρρερ, με την οποία ο Μίμης Πλέσσας απέκτησε την κόρη του, Ελεάννα. «Μας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον Μίμη Πλέσσα: «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί»

Με αναρτήσεις για τον Μίμη Πλέσσα έχουν γεμίσει από το πρωί του Σαββάτου 5/10 τα social To άρθρο Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον Μίμη Πλέσσα: «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»