Ο Γιώργος Λιάγκας σε σοκαριστική αποκάλυψη για τον Θέμη Αδαμαντίδη: «40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους»

14:53 - 07/10/2024

Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή στην […] The post Ο Γιώργος Λιάγκας σε σοκαριστική αποκάλυψη για τον Θέμη Αδαμαντίδη: «40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας σε σοκαριστική αποκάλυψη για τον Θέμη Αδαμαντίδη: «40 άνθρωποι εδώ μέσα τραβάγανε τα μαλλιά τους»

Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».Αρχικά, πριν την μετάδοση του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα: «Αχ ρε Θέμη. Αχ ρε Θέμη μου γαμ…! Θα με αναγκάσεις να πω πράγματα τώρα, που δεν έπρεπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

"Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα μην λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα… " Χειμαρρώδης ήταν ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θέμη Αδαμαντίδη, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Αρχικά, πριν την μετάδοση του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα: «Αχ ρε Θέμη. Αχ ρε Θέμη μου γαμ…! Θα με αναγκάσεις να πω πράγματα τώρα, που δεν έπρεπε να τα πω. Γιατί το κάνεις αυτό λοιπόν; Με αναγκάζεις, γιατί με βγάζεις ψεύτη εμένα, να πω πράγματα που έχουν πει εδώ μέσα σαράντα, πενήντα, γαμ…! Θεωρώ ότι είσαι καλός άνθρωπος, αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που λες και αυτά που κάνεις. Τα βάζεις με εμένα και λες ότι εγώ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο