Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή

14:00 - 09/10/2024

«Είσαι Κινεζάκι, τρως πολύ ρυζάκι», ρώταγε το παιδικό τραγουδάκι. Το ρύζι, όμως, δεν έχει ηλικία και γεωγραφία. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, σε πολλά μέρη του κόσμου. Με πολλές μορφές, συνδυασμούς σε πολλά διαφορετικά πιάτα και μαγειρεμένο όπως ορίζουν οι διάφορες κουζίνες. Το ρύζι, που τρέφει τους Ασιάτες, όπως εμάς το ψωμί, δηλαδή, έχουν στα ... Περισσότερα To άρθρο Ρύζι: το σωστό και σπυρωτό βράσιμο και ποια είδη είναι κατάλληλα για κάθε συνταγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη «μητέρα των μαχών» με τους αγρότες: Οι φωνές στον Κώστα Τσιάρα και το νέο κάλεσμα για διάλογο

Mercedes-Benz: Η ανανεωμένη, ηλεκτρική GLB με αυτονομία έως 631 χλμ. – Αναμένεται και υβριδική έκδοση

Mastercard: Η επόμενη ημέρα των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα

Κλειδώνει την επόμενη εβδομάδα μέσω Κομισιόν η ενεργειακή στήριξη προς τη βιομηχανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά να αλλάξει «χέρια» το CNN: Netflix και Paramount παλεύουν για την εξαγορά του

Η στιγμή του ρεσάλτο των ΗΠΑ σε πετρελαιοφόρο στην Καραϊβική – «Διεθνή πειρατεία» καταγγέλλει η Βενεζουέλα