Πογέτ για Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του»

09:20 - 10/10/2024

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του τον Τζορτζ Μπάλντοκ δηλώνοντας συντετριμμένος με την απώλειά του και δείχνοντάς συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πογέτ για Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του»

Ο 56χρονος Ουρουγουανός τεχνικός τον κάλεσε για πρώτη φορά στις τάξεις της Εθνικής ομάδας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γκουστάβο Πογέτ για το θάνατο του Τζoρτζ Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του»

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ -και άνθρωπος που κάλεσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ για πρώτη φορά στη γαλανόλευκη- εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Ο Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του τον Τζορτζ Μπάλντοκ δηλώνοντας συντετριμμένος με την απώλειά του και δείχνοντάς συμπαράσταση στην οικογένειά του. Θυμίζουμε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Γκουστάβο Πογέτ για το θάνατο του Τζoρτζ Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πογέτ για Μπάλντοκ: Είμαι συντετριμμένος, την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου αποχαιρέτησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Πογέτ ήταν αυτός που κάλεσε τον Μπάλντοκ για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα και δήλωσε συντετριμμένος με τον ξαφνικό θάνατό του. «Την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και τους οικείους του. Είμαι συνετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ» έγραψε ο Ουρουγουανός.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

UEFA και Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι, τα συλλυπητήριά μας»

Μήνυμα τόσο από τον Αλεξάντερ Τσέφεριν όσο και από την UEFA για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. The post UEFA και Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι, τα συλλυπητήριά μας» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πογέτ για Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, την αγάπη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του»

Το μήνυμα του Γκουστάβο Πογέτ, του προπονητή με τον οποίο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

UEFA για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι, τα συλλυπητήριά μας»

Το μήνυμα της UEFA για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ Τον Τζορτζ Μπάλντοκ αποχαιρετάει και η UEFA. Με ανάρτησή της στα social media, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία λέει «αντίο» στον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίο «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το μήνυμα της UEFA: «Είμαστε βαθιά […] The post UEFA για Μπάλντοκ: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι, τα συλλυπητήριά μας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γκουστάβο Πογέτ για το θάνατο του Τζoρτζ Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του»

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ -και άνθρωπος που κάλεσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ για πρώτη φορά στη γαλανόλευκη- εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή. Ο Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του τον Τζορτζ Μπάλντοκ δηλώνοντας συντετριμμένος με την απώλειά του και δείχνοντάς συμπαράσταση στην οικογένειά του. Θυμίζουμε ότι ο 56χρονος πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν αυτός που κάλεσε για πρώτη φορά τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην Εθνική ποδοσφαίρου. Από το 2022 ήταν διεθνής, καταγράφοντας 12 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη φανέλα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στις 2 Ιουνίου του 2022, στο Β. Ιρλανδία – Ελλάδα (0-1) για το Nations Le

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μόντε Μόρις: Το συμβόλαιο που υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν βλέπω το Ρετιρέ, ο Δαλιανίδης δημιουργούσε τρομοκρατία στο γύρισμα» (vid)

Το NBA LIVE στο Gazzetta

Champions League: Δείτε τα 29 γκολ και τα highlights της βραδιάς (vid)

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε ο Ντούσαν Τανάσκοβιτς

Δράμα - Ολυμπιακός 22-32: Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες