Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι ψέματα έκανα μια σχέση, για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος επειδή τελικά έχω σχέση με τον Κασσελάκη»»

14:08 - 10/10/2024

«Είναι άδικο, όταν ταυτίζεσαι με έναν άνθρωπο, να σε λένε κολαούζο. Δηλαδή, εμένα πέρυσι, μια χρονιά που έπαιρνα συνεντεύξεις από τον Κασσελάκη, με έλεγαν ομοφυλόφιλο. Επειδή έκανα συνεντεύξεις με έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, είμαι κι εγώ ομοφυλόφιλος. “Ίδιος είσαι”, το έγραφαν από κάτω. Μετά έλεγαν ότι εγώ ψέματα έκανα μια σχέση, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι ψέματα έκανα μια σχέση, για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος»

Με αφορμή τον χαρακτηρισμό «αυλικός του Θέμου Αναστασιάδη» που έκανε ο φίλος της Τούνη, ο Στηβ, για τον Βαγγέλη Περρή, […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι ψέματα έκανα μια σχέση, για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι εγώ έκανα ψέματα μία σχέση για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος»

Σε μία… άτυπη αναφορά στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον To άρθρο Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Έλεγαν ότι εγώ έκανα ψέματα μία σχέση για να τους πείσω ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας