Σύζυγος Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος-Σ’ αγαπώ για πάντα»
00:10 - 11/10/2024
Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ, Άναμπελ Ντίναμ αποχαιρέτησε τον 31χρονο μπακ, λυγίζοντας και τον πιο δυνατό με τα όσα έγραψε. Η Άναμπελ μοιράστηκε στα social media κοινή φωτογραφία της με τον Μπάλντοκ και έσπασε καρδιές με τα όσα έγραψε για τον αδόκητο χαμό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της. […]
The post Σύζυγος Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος-Σ’ αγαπώ για πάντα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος»
Το συζύγου μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ…
Διαβάστε το στο in.grΤο σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Μπάλντοκ: “Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος”
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών, στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Η είδηση προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του, τον Παναθηναϊκό, το ελληνικό αλλά και το βρετανικό ποδόσφαιρο. Η σύντροφος του άτυχου ποδοσφαιριστή, Άναμπελ Ντίγκναμ που ζει στην Αγγλία, καλούσε στο τηλέφωνο τον άντρα της και εκείνος δεν απαντούσε. […]
The post Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Μπάλντοκ: “Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΡαγίζει καρδιές η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ - "Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος..." [εικόνες]
Ραγίζει καρδιές το πρώτο μήνυμα της συντρόφου του Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Πέθανε τη μέρα των γενεθλίων του γιου του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει η σύντροφος του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» (ΦΩΤΟ)
Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ, Άναμπελ Ντίναμ αποχαιρέτησε τον 31χρονο μπακ, λυγίζοντας και τον πιο δυνατό με τα όσα έγραψε. Η Άναμπελ μοιράστηκε στα social media κοινή φωτογραφία της με τον Μπάλντοκ και έσπασε καρδιές με τα όσα έγραψε για τον αδόκητο χαμό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της. … Continued
Το άρθρο Συγκλονίζει η σύντροφος του Μπάλντοκ: «Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ο Φίλαθλος.
Διαβάστε το στο filathlos.gr