Αθηναΐς Νέγκα: Απαντά για το δημοσίευμα που την εμπλέκει σε τσακωμό με την Κατερίνα Λέχου

20:54 - 11/10/2024

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα: Απαντά για το δημοσίευμα που την εμπλέκει σε τσακωμό με την Κατερίνα Λέχου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λέχου για δημοσίευμα που την εμπλέκει σε τσακωμό με την Νέγκα: «Δεν μπορούμε να βρούμε μία άκρη» (vid)

Όπως είπε δεν μπορεί να βρεθεί από που ξεκίνησε όλο αυτό και πως θα σταλεί ένα δελτίο τύπου από τον δικηγόρο της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η Κατερίνα Λέχου απαντά για δημοσίευμα που την εμπλέκει σε τσακωμό με την Αθηναΐδα Νέγκα

Στην εκπομπή Action Weekend το πρωί του Σαββάτου (12/10) μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση […] The post Η Κατερίνα Λέχου απαντά για δημοσίευμα που την εμπλέκει σε τσακωμό με την Αθηναΐδα Νέγκα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Zoe Pre: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου δούλευε όλη μέρα και ο μπαμπάς μου έλειπε γιατί έκανε ζωάρα» – Η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά της

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου» – Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή

Μαρία Κάλλας – Αριστοτέλης Ωνάσης: Ο θυελλώδης έρωτας, η μεγάλη θυσία και το τέλος

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας του – «Είμαι καλά, τυχαίνουν και αυτά»

Miley Cyrus: Το updo της είναι ανατρεπτικό, retro και με ένα τέλειο twist

Chic & Sparkle: Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Private Festive Dinner των πολυκαταστημάτων attica