Κώστας Αρζόγλου: Μου έχει κοστίσει που δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο

19:15 - 12/10/2024

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το απωθημένο του να παίξει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: "Μου έχει κοστίσει ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο"

«Ως θεατής έχω πάει μόνο στην Επίδαυρο» ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου, που εκφράζει το παράπονό του - «Έχω παίξει στη Ρουμανία, Τουρκία, Αλβανία αλλά δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Αρζόγλου: «Μου έχει κοστίσει ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο»

“Ως θεατής έχω πάει μόνο στην Επίδαυρο” ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου. Ο Κώστας Αρζόγλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και στη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή και εξέφρασε το παράπονό του που δεν έχει παίξει στην Επίδαυρο. Έχετε απωθημένα; Μου έχει κοστίσει λιγάκι το ότι ας πούμε ενώ έχω παίξει αρχαίο δράμα επί τέσσερα χρόνια, έχω παίξει ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: «Μου έχει κοστίσει ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Αρζόγλου: «Μου έχει κοστίσει ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο, έχω πάει μόνο ως θεατής»

Ο Κώστας Αρζόγλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή με αφορμή […] The post Κώστας Αρζόγλου: «Μου έχει κοστίσει ότι δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο, έχω πάει μόνο ως θεατής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Τι είναι η «έβδομη αίσθηση» που ονομάζεται απομακρυσμένη αφή

Επτά λάθη που πρέπει να αποφεύγουν οι 50χρονοι στο γυμναστήριο

2026: Η χρονιά όπου τέσσερα ζώδια γράφουν τη δική τους επιτυχία

Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας καλεί σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο

Αιτωλοακαρνανία: Ολοσχερής καταστροφή σπιτιού στην Άνω Μυρτιά Θέρμου από φωτιά

Παραμυθένιο ταξίδι στο Παρίσι και τη Disneyland