Παίρνει αποστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα θα πάω να δω με τον γιο μου τον Joker

13:04 - 21/10/2019

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε πως θα πάει να δει την ταινία Joker με τον 15χρονο γιο…

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παίρνει αποστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα θα πάω να δω με τον γιο μου τον Joker

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε πως θα πάει να δει την ταινία Joker με τον 15χρονο γιο του. Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ» έγραψε ο υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, λίγο μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και […] The post Παίρνει αποστάσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρυσοχοΐδης: Σήμερα θα πάω να δω με τον γιο μου τον Joker appeared first on Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει