Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την πολιτική, το φλερτ και τα προβλήματα της διασημότητας
14:13 - 02/03/2020
Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του Happy Day με αφορμή τη συνέχιση της επιτυχημένης […]
The post Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την πολιτική, το φλερτ και τα προβλήματα της διασημότητας appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μιμή Ντενίση για την πολιτική, το θέατρο και τα φλερτ (VIDEO)
Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στον Μιχάλη Πλεμμένο και την κάμερα του Happy Day με αφορμή τη συνέχιση της επιτυχημένης παράσταση “Και από Σμύρνη… Σαλονίκη”.
Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για μια πιθανή ενασχόληση με την πολιτική, το φλερτ και την απουσία ενός συντρόφου.
“Πολλοί προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν αλλά σε αυτή την χώρα ποιον δεν έχουν συκοφαντήσει, κυνηγήσει κατά εποχές” αναρωτήθηκε με νόημα η Μιμή Ντενίση προσθέτοντας πως “εάν κάποιος πει κακοήθεια που αφορά το παιδί μου, την μάνα μου, έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, την υγεία μου εκεί, ναι, τραβάω μια κόκκινη γραμμή. Και πάλι, όμως, δεν είμαι απόλυτος άνθρωπος. Εάν πραγματικά μετανιώσει για αυτό και μου πει μια συ
Διαβάστε το στο thestival.gr