Κατερίνα Λέχου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Μάνο Στρατάκη και η αποκάλυψη για τη διαφορά ηλικίας

22:54 - 15/10/2024

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου την Τρίτη 15/10. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Μάνο Στρατάκη και η αποκάλυψη για τη διαφορά ηλικίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Παθέκα: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της και η επιθυμία για μια νέα αρχή

Η Σοφία Παθέκα, γνωστή για τη διακριτικότητά της και την επιφυλακτικότητά της να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές, άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της και μίλησε δημόσια για το διαζύγιό της από τον Λεωνίδα Παπασταύρου, μετά από 21 χρόνια γάμου. Σε μια συγκινητική συνέντευξή της στην εκπομπή “Summer’s Cool”, η Σοφία μίλησε για τις [...] Το άρθρο Σοφία Παθέκα: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της και η επιθυμία για μια νέα αρχή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Zoe Pre: «Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου δούλευε όλη μέρα και ο μπαμπάς μου έλειπε γιατί έκανε ζωάρα» – Η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά της

Αγγελική Ηλιάδη: «Είμαι πολλά χρόνια μόνη μου» – Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή

Μαρία Κάλλας – Αριστοτέλης Ωνάσης: Ο θυελλώδης έρωτας, η μεγάλη θυσία και το τέλος

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας του – «Είμαι καλά, τυχαίνουν και αυτά»

Miley Cyrus: Το updo της είναι ανατρεπτικό, retro και με ένα τέλειο twist

Chic & Sparkle: Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Private Festive Dinner των πολυκαταστημάτων attica