Σοφία Βόσσου: «Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα… στο παρά πέντε τάφο»

15:01 - 17/10/2024

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε στον Γιώργος Λιάγκα για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν έφτασε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά. Καλεσμένη στο Πρωινό, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε στον Γιώργος Λιάγκα για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν έφτασε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά. «Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου και συνέχισε: «Κοντά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει Βόσσου για την περιπέτεια με την υγείας της: "Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο"

"Είναι του παιδιού μου η ζωή, όχι η δική μου", λέει χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου, για την κόρη της

Διαβάστε το στο

Σοφία Βόσσου: «Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα… στο παρά πέντε τάφο»

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε στον Γιώργος Λιάγκα για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, […] The post Σοφία Βόσσου: «Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα… στο παρά πέντε τάφο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας