Ο Μιλάτος ξέσπασε on camera: «Με σεβάστηκε κανείς όταν η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Πού ήσασταν όλοι τότε;»
15:18 - 22/10/2024
Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στις τηλεοπτικές κάμερες.Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στις τηλεοπτικές κάμερες.Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον Fipster, ξέσπασε για όλα όσα σχολιάστηκαν ή λέγονταν όταν εκείνος βρισκόταν στο κρατητήριο. Όπως είπε αρχικά: «Αποφάσισα να μην κάνω το χατίρι σε κάποιους ανθρώπους και να μην αφήνω πράγματα ασχολίαστα. Αν έχουν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος on camera: "Με σεβάστηκε κανείς όταν η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Πού ήσασταν όλοι τότε;"
Μια κόντρα ξεκίνησε μεταξύ του Στηβ Μιλάτου και του Fipster και το μοντέλο με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο ξέσπασε για όλα όσα σχολιάστηκαν ή λέγονταν όταν εκείνος βρισκόταν στο κρατητήριο
Διαβάστε το στο Στηβ Μιλάτος σε αδιανόητο ξέσπασμα on camera: «Με σεβάστηκε κανείς όταν η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Πού ήσασταν όλοι τότε;»
Σε ένα άγριο ξέσπασμα προχώρησε ο Στηβ Μιλάτος στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής εξόδου
To άρθρο Στηβ Μιλάτος σε αδιανόητο ξέσπασμα on camera: «Με σεβάστηκε κανείς όταν η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Πού ήσασταν όλοι τότε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr