Τσιτσιπάς: «Έτσι πρέπει να αγωνιστώ κόντρα στον Τζόκοβιτς»

17:12 - 10/10/2019

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη... συνάντηση του στα προημιτελικά του τουρνουά στη Σανγκάη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί για να περάσει το εμπόδιο του Σέρβου θρύλου του τένις.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Πως πρέπει να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς…»

Μίλησε ενόψει του αγώνα του με τον Σέρβο τενίστα... The post Τσιτσιπάς: «Πως πρέπει να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς…» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τσιτσιπάς: «Έτσι πρέπει να αγωνιστώ κόντρα στον Τζόκοβιτς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μίλησε για τη "μάχη" στα προημιτελικά του τουρνουά στη Σανγκάη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς κι ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί για να περάσει το εμπόδιο του Σέρβου θρύλου του τένις.Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας τενίστας:«Ο Τζόκοβιτς είναι είναι πολύ σταθερός ως παίκτης. Μπορεί να παίξει παντού με την ίδια επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να περιμένω τις ευκαιρίες μου. Να είμαι επιθετικός. Να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα, να είμαι δυο φορές πιο συγκεντρωμένος από ότι σήμερα, να μη δίνω εύκολα πόντους…»Για τους Κινέζους που παρακολουθούν τους αγώνες: «Είναι πολύ ήσυχοι, καμιά σχέση με τους Έλληνες όπως τους είδα στο Κύπελλο Ντέιβις… Φαίνονται ευτ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)