Σταύρος Ζαλμάς: Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS

18:54 - 30/10/2024

Μου έκανε μεγάλη ζημιά και στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό κομμάτι, πρόσθεσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Ζαλμάς: «Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS»

«Είπα “άστους να πάνε στο διάολο”. Ζούμε σε μια χώρα όπου η κεντρική εξουσία δεν προστατεύει τους ηθοποιούς, είμαστε χειροτέρα από τις ιερόδουλες», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Mega και ανέφερε πως κάνει πρόβες για την παράσταση «Φθινοπωρινή ιστορία» που θα γίνει στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» με ... Περισσότερα To άρθρο Σταύρος Ζαλμάς: «Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ζαλμάς: Η χειρότερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι είχα AIDS

«Η χειρότερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι είχα AIDS, κάτι που με πλήγωσε βαθιά», είπε σήμερα ο Σταύρος Ζαλμάς, κάνοντας λόγο για «ηθική παρακμή των εκδοτών και των δημοσιογράφων». Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως προετοιμάζεται για την παράσταση «Φθινοπωρινή ιστορία», η οποία θα ανέβει στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» μαζί με την Πέμη Ζούνη. «Η πρεμιέρα θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου και η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Έχω απορρίψει προτάσεις για δουλειές ώστε να εργάζομαι λιγότερο, χρειάζομαι χρόνο για να ζήσω πριν αρχίσει το σώμα μου να με εγκαταλείπει», ανέφερε. Σχολιάζει ότι οι αμοιβές στην τηλεόραση ήταν εξαιρετικά υψηλές την «εποχή των παχέων αγελάδω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζαλμάς: «Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS»

Μου έκανε μεγάλη ζημιά, ανέφερε

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σταύρος Ζαλμάς: «Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS, μου έκανε μεγάλη ζημιά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε ο Σταύρος Ζαλμάς.  Ο γνωστός To άρθρο Σταύρος Ζαλμάς: «Η μεγαλύτερη ψευδής φήμη για μένα ήταν ότι έχω AIDS, μου έκανε μεγάλη ζημιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κλαυδία για χωρισμό από Oge: Οι προσωπικότητές μας ήταν πολύ κοινές μεταξύ τους και αυτό μας έφερνε σε σύγκρουση

Η βία του Ισλαμικού Κράτους επιστρέφει: Η αιματοχυσία στο Σίδνεϊ υπενθύμισε ότι το ISIS, αν και χωρίς χαλιφάτο, «εμπνέει» την παγκόσμια τρομοκρατία

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Γερεμέγεφ ο Δικέφαλος

25 χρόνια ACCESS Fashion: Πώς ένα ελληνικό design studio έγινε διεθνές brand

Σίντνεϊ Σουίνι: Η τελευταία εμφάνισή της θύμισε Μέριλιν Μονρόε

Νικ Ράινερ: Τι έλεγε πριν από 10 χρόνια για τον εθισμό του και τη σχέση του με τους γονείς του