Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»

22:16 - 30/10/2024

Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno.Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno.Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κέρδη που έχει βγάλει από τη συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδια στο παρελθόν. «Όχι μόνο μου απέφερε οικονομικές απολαβές η συμμετοχή μου σε τηλεπαιχνίδια, αλλά μερικές φορές μου τα απέφερε την ώρα που τα χρειαζόμασταν, την ώρα που είχα πρόβλημα ή την ώρα που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»

Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος στο Buongiorno την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κέρδη που έχει βγάλει από […] The post Ηλίας Αλεξίου: «Πήρα 2 εκατομμύρια από το τηλεπαιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ηλίας Αλεξίου, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase αποκαλύπτει: «Είχα κερδίσει 2 εκατομμύρια σε παιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε ο Ηλίας Αλεξίου την Τετάρτη 30/10. Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase To άρθρο Ηλίας Αλεξίου, ο Αδέκαστος Επιθεωρητής του Chase αποκαλύπτει: «Είχα κερδίσει 2 εκατομμύρια σε παιχνίδι και ξεπλήρωσα το δάνειο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας