Ο ανατρεπτικός τρόπος που φλερτάρουν οι νέοι: Θα μου δώσεις το Ιnstagram σου; - Mπα, πάρε τον ανανά μου

15:27 - 31/10/2024

H νέα γενιά άρχισε να αναζητά κι άλλους τρόπους γνωριμιών, πέρα από τις... 8.000 εφαρμογές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Τελευταία τρακάρουν τα καρότσια του σούπερ μάρκετ κοιτώντας τον άλλον στα μάτια

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ανατρεπτικός τρόπος που φλερτάρουν οι νέοι: Θα μου δώσεις το Ιnstagram σου; Mπα, πάρε τον ανανά μου

H νέα γενιά άρχισε να αναζητά κι άλλους τρόπους γνωριμιών, πέρα από τις... 8.000 εφαρμογές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο - Τελευταία τρακάρουν τα καρότσια του σούπερ μάρκετ κοιτώντας τον άλλον στα μάτια

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κέιτ Μίντλετον: Οι αλλαγές στη γλώσσα του σώματός της μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Μητσοτάκης: Παρεμβάσεις στον τραπεζικό τομέα - Στόχος η εύρυθμη και ανταγωνιστική λειτουργία τους

Λίζα Κούντροου: Εξηγεί γιατί τα «Φιλαράκια» σημειώνουν ακόμα επιτυχία - Σου φέρνουν υποσυνείδητα μια νοσταλγία, λέει

Βαρεθήκατε τα spaghetti; 20 συνταγές με άλλα είδη ζυμαρικών

Άγνωστος μπήκε στην πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα και ύψωσε τη σημαία της επανάστασης

Συρία: Ποιος είναι ο 42χρονος ισλαμιστής που «έριξε» τον Άσαντ - Η ρήξη με την Αλ Κάιντα και διακαής πόθος για την εξουσία