ΜακΚίσικ: «Να δώσουμε τα εύσημα στον Μπαρτζώκα»

00:25 - 04/03/2020

Στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δήλωσε παράλληλα ευτυχισμένος που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους».  «Είναι απίστευτο, το να είμαι μπροστά σε τόσους ανθρώπους… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ», είπε αρχικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην κάμερα της Nova και συνέχισε: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέντιλ: «Τα δώσαμε όλα αλλά τα σουτ δεν μπήκαν»

Ο Μπεν Μπέντιλ σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κι έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.  

Διαβάστε το στο

Πέλλιος: «Να βρούμε μία δουλειά στον Σκαρτάδο» (pic)

Ο πρόεδρος των παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος μίλησε για την είδηση που ανέδειξε το Sportime.gr και αφορά τον Γιώργο Σκαρτάδο. The post Πέλλιος: «Να βρούμε μία δουλειά στον Σκαρτάδο» (pic) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μπέντιλ: «Τα δώσαμε όλα αλλά τα σουτ δεν μπήκαν»

Ο Μπεν Μπέντιλ σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΣΕΦ και έδωσε το δικό του σύνθημα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.     Ο παίκτης του «τριφυλλιού» ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση του: «Χθες παίξαμε αρκετά καλά, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα. Θα θέλαμε να έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».Σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είπε: «Ήταν τρελή ατμόσφαιρα. Πέρσι, το έβλεπα και φέτος είμαι μέρος του. Είναι απίθανο συναίσθημα. Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη σε τέτοια ματς. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι».Ο Μπέντιλ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ: «Όποιος παίξει πιο δυνατά κι ελέγξει τα ριμπάο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά