Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Τα παιδιά μου βίωσαν τα σκληρά χρόνια που δεν ήμουν στα γενέθλιά τους»

22:19 - 01/11/2024

«Ήξεραν από πριν ότι δε θα γίνουν δημοσιογράφοι» επισημαίνει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα του «Πρωινού Σου Σου» όπου και αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στις τύψεις που ένιωθε όταν απείχε από τα πατρικά του καθήκοντα εξαιτίας της δουλειάς του. «Είμαι πάρα ... Περισσότερα To άρθρο Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Τα παιδιά μου βίωσαν τα σκληρά χρόνια που δεν ήμουν στα γενέθλιά τους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καμπάνες: Όταν ο πίνακας της τηλεθέασης γεμίζει μουτζούρες ^ το Καφέ που φέρνει χαρά στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ^ Κάτι ψήνεται και YFSF στα καβαλέτα του ΑΝΤ1^ αναβολή Στο Παρά Πέντε για τη Moments της Μακρυπούλια

Μπενίτεθ: «Πρέπει να εμπιστευτείτε εμένα και τον σύλλογο»

Novartis: Βίντεο–παρωδία εμφανίστηκε στη δίκη και σατιρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη — Μια «ψεύτικη» απαγωγή, μια μπανιέρα και δράστες με κάλτσες

Χολαργός: Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του 15χρονου που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον συνομήλικό του – Βίντεο ντοκουμέντο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιακουμάκη, Μιχαηλίδη, Πέλκα και Σάστρε κόντρα στη Λουντογκόρετς

Νόμπελ Ειρήνης: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δεν θα μπορέσει να παραστεί στην τελετή απονομής στο Όσλο