Γαστρονομικό ταξίδι στη ΔΕΘ: Όταν οι νέοι σεφ και το καλό κρασί έκλεψαν την παράσταση

18:32 - 02/11/2024

Χθες βράδυ, στην καρδιά της Food & Drinks By Detrop της ΔΕΘ – HELEXPO, το κοινό βρέθηκε σε ένα networking event που δύσκολα θα ξεχάσει. Με έναν συνδυασμό γαστρονομίας, καινοτομίας και χαμόγελων, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας La Chef Levi εντυπωσίασε με τις μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της, που είχαν την τύχη να αναλάβουν τους ρόλους των σεφ της βραδιάς. Υπό την έμπνευση του Executive Chef, Αγάπιου Παμπουκίδη και της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, 15 νέοι μάγειρες και ζαχαροπλάστες παρουσίασαν 8 εκπληκτικά πιάτα που συνδύαζαν τοπικά προϊόντα με ένα μοντέρνο twist. Με την ίδια αφοσίωση που τους έκανε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες από τα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Champions League: Η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Άρσεναλ πάτησε στην κορυφή

Μεγάλη ελληνική ομάδα μίλησε απευθείας με Σέρχιο Ράμος για Ιανουάριο!

BCL: Πέρασε ως 1η στους «16» η ΑΕΚ που νίκησε στην παράταση τη Λέβιτσε

Η ελληνική ομάδα που… καίγεται για Μήτογλου – Άλλος Έλληνας στόπερ για ΠΑΟΚ

Οι πιγκουίνοι έχουν προτεραιότητα – Πλοίο στην Ανταρκτική σταμάτησε για να περάσει αποικία

Ζελένσκι: Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ θα συζητήσουν τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση στο πλαίσιο των ειρηνευτικών προσπαθειών