Πέγκυ Τρικαλιώτη: "Θα ήθελα να μην τον έχω γνωρίσει, ήταν σχεδόν κακοποιητικός, είναι μεγάλο όνομα που δεν έχει βγει προς τα έξω"

08:46 - 07/11/2024

«Ο συγκεκριμένος δεν έχει μαζευτεί, δεν έχει καν αναφερθεί… Είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να βγουν κι άλλα καινούργια πράγματα. Δε μπορώ να πω ότι ξέρω...», είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει γιατί με έκανε σκουπίδι, ήταν σχεδόν κακοποιητικός»

Τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Καλύτερα […] The post Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει γιατί με έκανε σκουπίδι, ήταν σχεδόν κακοποιητικός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα ήθελα να μην τον έχω γνωρίσει, ήταν σχεδόν κακοποιητικός, είναι μεγάλο όνομα που δεν έχει βγει προς τα έξω»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη το βράδυ της Τετάρτης 6/11 στην To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα ήθελα να μην τον έχω γνωρίσει, ήταν σχεδόν κακοποιητικός, είναι μεγάλο όνομα που δεν έχει βγει προς τα έξω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Στ. Αγγελούδης: "Προσωπικός καημός η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας - Ελπίζω την άνοιξη να έχουμε τοποθέτηση εργολάβου"

Εγκαινιάστηκε παρουσία του ΠτΔ Κωνσταντίνου Τασούλα η έκθεση "Το Δικό μας Σύνταγμα 1975-2025", στη Βουλή των Ελλήνων

Ανδρέας Φουστάνος: Σπάνια δημόσια έξοδος με τη σύντροφό του Ιωάννα Βασιλάκη - Δείτε που διασκέδασαν (Εικόνες)

Στη φυλακή ο φαρμακοποιός που εμπλέκεται στην υπόθεση απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Άνω των 435.000 ευρώ η ζημιά

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 27 εκατ. μετακινήσεις εξυπηρέτησαν οι συρμοί του μετρό που διένυσαν 1,5 εκατ. χιλιόμετρα σε έναν χρόνο λειτουργίας

Βασίλης Σπανάκης: Εξέδωσε πρακτικό οδηγό για τις διεθνείς συνεργασίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης