Ο ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα!
14:36 - 21/10/2019
ΕΛΛAΔΑ
Ο πιο ψηλός Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και έχει ύψος 2.24 εκατ.
«Γεννήθηκα στο Μόναχο στις 3 Ιουνίου 1990 και μέχρι το Δημοτικό είχα μια φυσιολογική ζωή… Στο Γυμνάσιο όμως άρχισαν τα πρώτα μου προβλήματα, καθώς το ύψος μου είχε σαν αποτέλεσμα να υποστώ μπούλινγκ από τους συμμαθητές μου που με πείραζαν και με κορόιδευαν. Για πρώτη φορά διαπίστωσα ότι το ύψος αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα», δηλώνει στην εφημερίδα Ελευθερία ο 29χρονος.
Ο Γιάννης είναι περίπου 150 κιλά αλλά αν τον δεις, τον κάνεις για αδύνατο.
Η ποσότητα φαγητού που τρώει δεν είναι υπερβολική, 1-2 πιάτα την ημέρα αλλά αυτό που καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες είναι το νερό.
Φθάνει να κατ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα! (Photos)
Ο πιο ψηλός Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και έχει ύψος 2.24 εκατ. «Γεννήθηκα στο Μόναχο στις 3 Ιουνίου 1990 και μέχρι το Δημοτικό είχα μια φυσιολογική ζωή… Στο Γυμνάσιο όμως άρχισαν τα πρώτα μου προβλήματα, καθώς το ύψος μου είχε σαν αποτέλεσμα να υποστώ μπούλινγκ από τους συμμαθητές μου που με πείραζαν […]
The post Ο ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα! (Photos) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΟ ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα!
Ο πιο ψηλός Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου
The post Ο ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα! appeared first on newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΟ ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα!
Ο πιο ψηλός Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και έχει ύψος 2.24 εκατ.
«Γεννήθηκα στο Μόναχο στις 3 Ιουνίου 1990 και μέχρι το Δημοτικό είχα μια φυσιολογική ζωή… Στο Γυμνάσιο όμως άρχισαν τα πρώτα μου προβλήματα, καθώς το ύψος μου είχε σαν αποτέλεσμα να
Διαβάστε το στο madata.grΟ ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα! (Photos)
Ο πιο ψηλός Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα. Είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και έχει ύψος 2.24 εκατ. «Γεννήθηκα στο Μόναχο στις 3 Ιουνίου 1990 και μέχρι το Δημοτικό είχα μια φυσιολογική ζωή… Στο Γυμνάσιο όμως άρχισαν τα πρώτα μου προβλήματα, καθώς το ύψος μου είχε σαν αποτέλεσμα να υποστώ μπούλινγκ από τους συμμαθητές μου που με πείραζαν […]
The post Ο ψηλότερος Έλληνας βρίσκεται στην Λάρισα: Αν δεν εγχειριζόμουν θα ξεπερνούσα τα 2,50 μέτρα! (Photos) appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr