Αποκαλυπτική η Δραγούμη: «Έχω χάσει στιγμές με τα παιδιά μου λόγω της δουλειάς. Το πιο στενάχωρο είναι…» [βίντεο]

15:00 - 09/11/2024

Η Ναταλία Δραγούμη στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 9/11 στους Weekenders μίλησε  για την τηλεοπτική σειρά «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ και για τον σύζυγό της με τον οποίο μετρούν 23 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. «Έχω χάσει στιγμές με τα παιδιά μου λόγω της δουλειάς, κάποιες φορές μου το […] Το άρθρο Αποκαλυπτική η Δραγούμη: «Έχω χάσει στιγμές με τα παιδιά μου λόγω της δουλειάς. Το πιο στενάχωρο είναι…» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Γκέιτς και άλλοι διάσημοι σε 95.000 φωτογραφίες – Νέες αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο

Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ: Συντηρητές ζητούν αναθεώρηση της αρχιτεκτονικής για την αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου

Μυστικές επαφές Ουμέροφ με ηγεσία FBI αναστατώνουν τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις

Παυλόπουλος: «Θέσπιση του Δικαίου και απονομή της Δικαιοσύνης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»

Καμία έκπληξη από Πολάκη – Εύχεται να αποτύχει ο Πιερρακάκης

ΠΑΟΚ: Επίσημα στον Δικέφαλο ο Τίμι Άλεν