Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: «Και αυτή νεκρή και εγώ» έλεγε ο δράστης – Οι δραματικές στιγμές πριν από τη σύλληψη του 30χρονου

16:48 - 12/11/2024

Τις δραματικές στιγμές πριν από τη σύλληψη του 30χρονου που δολοφόνησε άγρια τη 43χρονη πρώην σύντροφό του Δώρα στο Αγρίνιο περιέγραψε η αδερφή του δράστη. «Ήμουν συνέχεια στο παράθυρο όλη τη νύχτα. Κάποια στιγμή τον είδα έξω στο πράσινο και λέω της μάνας μου “είναι ο Αντρέας”. Κατεβήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, φωνάζοντας “παραδώσου”. Πήγε η μάνα μου λίγο πιο κάτω, έκανε ότι έπιασε το όπλο μπας και του το πάρει, δεν τα κατάφερε. Δεν ανέβηκε σπίτι». Η αδερφή του γυναικοκτόνου υποστήριξε πως ο 30χρονος ήταν μετανιωμένος και ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του: «Ήρθε να τον δούμε, αλλά μας είπε “σε λίγο θα πεθάνω, γιατί προσέβαλα την οικογένειά μου, χάθηκε ένας άνθρωπος. Δεν το πίστευα ώρες ώρες”.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας