Χολαργός: Απίστευτο περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

12:22 - 13/11/2024

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Χολαργό. Όπως έγινε γνωστό, ένας 64χρονος πήγε να πάρει το εγγόνι του από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ωστόσο πήρε λάθος… Χολαργός: Απίστευτο περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έδωσαν λάθος παιδί σε παππού - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΔΕ για το περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Χολαργό που έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

Θα ελεγχθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών

Διαβάστε το στο

Χολαργός: ΕΔΕ για το περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

Το συμβάν συνέβη την Τρίτη 11/12 σε βρεφονηπιακό σταθμό, σε κεντρικό σημείο στον Χολαργό, όταν παιδαγωγοί έδωσαν λάθος παιδί, μόλις 19 μηνών, σε 64χρονο παππού

Διαβάστε το στο

Χολαργός: «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» περιγράφει η νηπιαγωγός που έδωσε λάθος παιδί σε παππού

«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και στενοχωρημένη για αυτό που έχει συμβεί, είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πολλά χρόνια στο κομμάτι αυτό και στον συγκεκριμένο σταθμό. Είμαι πάρα πολύ χάλια αυτές τις μέρες, δεν έχω σταματήσει να κλαίω» λέει η νηπιαγωγός, που έδωσε λάθος παιδί σε παππού, σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Χολαργό. «Αναγνωρίζω εγώ τον παππού ... Περισσότερα To άρθρο Χολαργός: «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω» περιγράφει η νηπιαγωγός που έδωσε λάθος παιδί σε παππού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Χολαργός: ΕΔΕ για το συμβάν σε βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσαν λάθος παιδί σε παππού 

«Εξόχως σοβαρό» θεωρείται το συμβάν σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Χολαργό, όπου έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

Διαβάστε το στο

Χολαργός: ΕΔΕ στον βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσαν λάθος παιδί στον παππού του

«Εξόχως σοβαρό» θεωρείται το συμβάν σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Χολαργό, όπου έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χολαργός: ΕΔΕ για το περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσαν λάθος παιδί σε παππού

Ο Δήμος διαπίστωσε τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων μιας και το περιστατικό είναι «εξόχως σοβαρό».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΕΔΕ για το περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Χολαργό, όπου παππούς πήρε λάθος παιδί

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για το περιστατικό σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Χολαργό, όπου την περασμένη Δευτέρα ένας παππούς που πήγε να πάρει το εγγόνι του από τον παιδικό σταθμό γύρισε στο σπίτι με λάθος… παιδί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, θα ελεγχθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών, ενώ θα συγκεντρωθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διαπίστωση τέλεσης πειθαρχικών αδικημάτων καθώς το περιστατικό κρίνεται «εξόχως σοβαρό». Ο Δήμος σε ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει: «Αγαπητοί γονείς,σε συνέχεια του πολύ σοβαρού συμβάντος που έλαβε χώρα 11/11/2024, στον 2ο Βρεφονηπιακό και 3ο Παιδικό Σταθμό Χολαργού και κατ’ εφαρμογή των ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χολαργός: ΕΔΕ στον βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσε λάθος παιδί σε παππού

Δόθηκε εντολή προκειμένου να ελεγχθεί αν τηρήθηκε από τον βρεφονηπιακό σταθμό η προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών Εντολή για άμεση διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για το συμβάν σε βρεφονηπιακό σταθμό στον Χολαργό που έδωσαν λάθος παιδί σε 64χρονο, εξέδωσε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο 64χρονος πήγε στον […] The post Χολαργός: ΕΔΕ στον βρεφονηπιακό σταθμό που έδωσε λάθος παιδί σε παππού appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο