Τσακλόγλου: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται το έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα

12:00 - 24/11/2024

Οι συντάξεις, οι επικείμενες αυξήσεις, το έκτακτο επίδομα και το δημογραφικό ήταν τα θέματα, για τα οποία μίλησε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, σήμερα (24.11.2024) στην εκπομπή NEWS ROOM, αναφέροντας ποιους αφορά το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακλόγλου ανέφερε αρχικά κατά πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις, σύμφωνα με το ... Περισσότερα To άρθρο Τσακλόγλου: Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται το έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεοδωρικάκος: Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, γίνεται διαμετακομιστικός κόμβος στην περιοχή

«Θα γ@@με την ΑΕΚ» είπε Τούρκος κωμικός σε ανάρτηση στο σάιτ της Σάμσουνσπορ

Φοινικούντα: Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ – «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»

Μυστακίδης: «Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, πάντα ήταν στην καρδιά μου»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που ασχολούνται με την υγεία του: «Κανείς δεν εργάζεται όπως εγώ»

ΕΤΑΔ για Ακτή Βουλιαγμένης: Κατατέθηκαν 4 δεσμευτικές προσφορές για μακροχρόνια μίσθωση