Έλενα Παπαρίζου: «Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη εποχή γιατί έχασα τον πατέρα μου»

15:18 - 24/11/2024

Με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, Έλενα Παπαρίζου και Mente Fuerte έδωσαν μία συναυλία στην Τεχνόπολη Αθηνών. «Νιώθω πολύ χαρούμενη γιατί είναι η εποχή που θα στολιστούν όλες οι ‘φωλιές’ στην Ελλάδα. Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, γιατί μαζευόμαστε οι οικογένεια», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη εποχή γιατί έχασα τον πατέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στα χέρια των Αρχών 19χρονος στην Κρήτη με 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Το Nemo στέλνει πίσω το τρόπαιο που κέρδισε στην Eurovision: «Ο διαγωνισμός χρησιμοποιήθηκε για να μαλακώσει την εικόνα του Ισραήλ»

Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ μας πιέζουν να αποσυρθούμε από το Ντονμπάς για να γίνει ελεύθερη οικονομική ζώνη»

ΑΕΚ: Με Περέιρα η ενδεκάδα κόντρα στη Σάμσουνσπορ

Πούτιν: «Μήνυμα» στήριξης σε Μαδούρο με φόντο την στρατιωτική και πολιτική πίεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα

Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο TikTok: «Σαπίστε στο ξύλο δικαστές, δημοσιογράφους, μπασκίνες»