Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας»

10:27 - 27/11/2024

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου  η εφημερίδα Κιβωτός της Ορθοδοξίας σας προσφέρει την πολύτιμη εικόνα   Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ πιστό αντίγραφο έργου της Αγιογράφου Κατερίνας Χαραλαμποπούλου   Τὴν πανεύφημον νύμφην Χριστοῦ ὑμνήσωμεν, Αἰκατερίναν τὴν θείαν καὶ πολιοῦχον Σινᾶ, τὴν βοήθειαν ἡμῶν καὶ ἀντίληψιν· ὅτι ἐφίμωσε λαμπρῶς,τοὺς κομψοὺς τῶν ἀσεβῶν, τοῦ Πνεύματος τῇ δυνάμει, καὶ νῦν ὡς Μάρτυς στεφθεῖσα, ... Περισσότερα To άρθρο Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το νέο φύλλο της Εφημερίδας «Κιβωτός της Ορθοδοξίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πάνος Σταθακόπουλος για την κηδεία του: Δεν θέλω χώμα, δεν θέλω να λερωθώ

Νεϊμάρ: Το σκάνδαλο με το μοντέλο, οι «καυτές» αποκαλύψεις και το βίντεο που λέει τώρα ότι είναι έγκυος – «Θεέ μου το βλέπετε;»

Φορολογικές δηλώσεις: Σε 1.008 ευρώ ανέρχεται ο πρόσθετος μέσος φόρος για τα χρεωστικά εκκαθαριστικά

H Kένταλ Τζένερ «έριξε» το Instagram με τις topless φωτογραφίες της δίπλα στην πισίνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μεγαλώνοντας ένα γκέι αγόρι σε μία τέτοια κοινωνία, καταλαβαίνει ότι θα είναι ακυρωμένο πάντα

Volvo: Αξιοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και εικονικούς κόσμους για πιο ασφαλή αυτοκίνητα