«Αν κάποιος θέλει να παίξει με το Μετρό Θεσσαλονίκης θα περάσει από το πτώμα μου» ξεκαθαρίζει ο Ταχιάος

07:45 - 29/11/2024

Σαφές μήνυμα πως κανείς δεν θα χαλάσει την αυριανή γιορτή των εγκαινίων της λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης έστειλε σήμερα, Παρασκευή (29.11.24) ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αν κάποιος θέλει να παίξει με το Μετρό, θα περάσει πάνω από το πτώμα μου».  Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Ταχιάου έρχονται λίγες ώρες ... Περισσότερα To άρθρο «Αν κάποιος θέλει να παίξει με το Μετρό Θεσσαλονίκης θα περάσει από το πτώμα μου» ξεκαθαρίζει ο Ταχιάος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το νέο Ταμείο Μικροπιστώσεων: Ένα χρηματοδοτικό εργαλείο για την πολύ μικρή επιχειρηματικότητα

Σέρρες: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της 52χρονης που σκότωσε ο 59χρονος σύζυγός της – Αστυνομικοί συνόδευαν τον γιο του ζευγαριού

Λήξη συναγερμού στη Ρηγίλλης: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο ύποπτο αντικείμενο – Στην κυκλοφορία ο δρόμος

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής στο Μιλάνο – Εικόνες από το ταξίδι τους

Σολτς και Μερτς εναντίον Βανς: Ακατανόητη, εκνευριστική και παρεμβατική η αναφορά του στη Γερμανία

«Απασφάλισε» ο Νικ Κύργιος για την τιμωρία του Γιανίκ Σίνερ: «Θλιβερή ημέρα για το τένις»