Τόνια Μαράκη: Η Γιάννα από το Maestro – Πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά, η συνεργασία με τη Μαρία Καβογιάννη και η αλλαγή στην εμφάνισή της

15:39 - 05/12/2024

Οι ήρωες της δραματικής σειράς Maestro με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πασχίζουν να διακρίνουν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το σωστό από το λάθος. Το τέταρτο επεισόδιο του 3ου κύκλου έρχεται την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, να ολοκληρώσει μια ιστορία που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές. Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο Πλησιάζει η μέρα της έναρξης […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»