Σχοινάς στην βρετανική Telegraph: Ο Κιρ Στάρμερ θα πρέπει να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα

13:27 - 29/12/2024

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, ο Μ. Σχοινάς δήλωσε ότι η επιστροφή των Γλυπτών θα τερμάτιζε τον διχασμό που δημιούργησε το Brexit μεταξύ των Ην Βασιλείου και της ΕΕ, και θα εγκαινίαζε μια νέα εποχή «αμοιβαίου σεβασμού και συνεργασίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

ΠΟΜΙΔΑ: Υποχρεωτική η καταβολή των μισθωτηρίων μέσω τράπεζας από 1η Ιανουαρίου 2026

Τραμπ: Στήριξη στην προσωπάρχη του για όσα είπε στο Vanity Fair - "Έχει δίκιο, έχω προσωπικότητα αλκοολικού"

Βορίζια: Στο "μικροσκόπιο" το 4x4 στο οποίο σκοτώθηκε ο Φανούρης Καργάκης - Κλιμάκιο από την Αθήνα μεταβαίνει στο Ηράκλειο για να το "ξεσκονίσει"

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Έλληνας ιδιοκτήτης καφετέριας περιγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα του τρόμου - "Νομίζαμε ότι ήταν βεγγαλικά" (Bίντεο)

Τα εισοδηματικά κριτήρια για το κούρεμα των δανείων στο ελβετικό φράγκο

Χακάν Φιντάν: Οργή του ΥΠΕΞ της Τουρκίας με την συμφωνία Κύπρου - Λιβάνου: "Πρόκειται για μονομερή προκλητική κίνηση"