Σκληρή η απάντηση του ΥΠΕΞ στον Τσαβούσογλου
08:51 - 06/03/2020
Το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγορεί τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου για “ψευδείς ειδήσεις”, προτρέποντάς τον «να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μεβλούτ Τσαβόσουγλου είχε κάνει δηλώσεις περί «βυθισμένων σκαφών, επιθέσεις με δακρυγόνα και τρία νεκρά άτομα» με αποδέκτη τη χώρα μας. «To να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιχμηρή απάντηση του Αλέξη Κούγια στην Ξάνθη
Δεν άφησε αναπάντητη τη χτεσινή ενέργεια των ανθρώπων της Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας.
Διαβάστε το στο NewsBombΑιχμηρή απάντηση του Κούγια στην Ξάνθη
Όπως αναμενόταν, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στο , επειδή αυτός είχε πει ότι «βάζω στοίχημα το σπίτι μου ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει με νίκη από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο».Αναλυτικά η απάντηση του Κούγια:"Μου έστειλαν ένα βίντεο, που ένας καραγκιόζης παρουσία των υπαλλήλων – διοικούντων – ποδοσφαιριστών - προπονητών της οικογένειας Σαββίδη στην Ξάνθη κάνει μια κλήρωση, για το ποιος θα κερδίσει το αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ σπίτι μου στη Βουλιαγμένη (1.800 τετραγωνικά σπίτι και 4 στρέμματα οικόπεδο, το οποίο μπορούν να δουν και στο Google) το οποίο παρά τη σημαντική πρόταση δεν δέχτηκα να το πουλήσω στην οικογένεια Σαββίδη και να κρατήσω μόνο το δικ
Διαβάστε το στο filathlos.gr