Ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη η Ρούλα Πισπιρίγκου: "Εργαλειοποίησα το παιδί πάνω στα νεύρα μου, δεν θέλω να μιλώ για τον Δασκαλάκη"

15:45 - 10/02/2025

"Ο Δασκαλακης ήθελε να βγάλει εμένα κακή μάνα γιατί στη Τζωρτζίνα δεν είπε ποτέ τι έκανε εκείνος", τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Πρωινή Τηλεθέαση: "Χαμογέλα και Πάλι!" vs "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" - Ποιοι κέρδισαν το στοίχημα; (Βίντεο)

Εξαφάνιση γιατρού στην Κρήτη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου - Τι εξετάζουν οι Αρχές (Βίντεο)

Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story της τελευταίας πενταετίας για την ελληνική οικονομία"

Χανιά: Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου Γιάννη - Τι αναφέρουν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών

Η τακτική φθοράς των πρώην χωρίς κάποιο βιώσιμο σχέδιο, τα ακαριαία αντανακλαστικά του Λαζαρίδη στην Εξεταστική και ο Ανδρουλάκης που κάτι ετοιμάζει

Ο Γιώργος Λιάγκας για την προαναγγελία καταγγελίας σε πασίγνωστο τραγουδιστή: "Ξεκάθαρα είμαστε όλοι με τα θύματα - Ο ένας είναι τραγουδιστής και ο άλλος είναι μουσικός" (Βίντεο)