ΑΡΧΙΚΗ
Παραπολιτικά
Πισπιρίγκου
Survivor
Νίκος Ξανθόπουλος
Ασεπ
Τηλεθέαση
Βρισηίδα Ανδριώτου
MasterChef
Σεισμός τώρα
Τζόκερ
Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Καινούργιου
Υπουργείο Παιδείας
Κατερίνα Λέχου
Maestro
Κτηματολόγιο
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Δέσποινα Βανδή
Συντάξεις
Σασμός
Documento
ΑΡΧΙΚΗ
Ασεπ
Τηλεθέαση
Βρισηίδα Ανδριώτου
Παραπολιτικά
Πισπιρίγκου
Survivor
Νίκος Ξανθόπουλος
HOT TOPICS
Σεισμός τώρα
Τζόκερ
Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Καινούργιου
Υπουργείο Παιδείας
MasterChef
Δέσποινα Βανδή
Συντάξεις
Σασμός
Documento
Κατερίνα Λέχου
Maestro
Κτηματολόγιο
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Ξέσπασε σε κλάματα στη δίκη η Ρούλα Πισπιρίγκου: "Εργαλειοποίησα το παιδί πάνω στα νεύρα μου, δεν θέλω να μιλώ για τον Δασκαλάκη"
15:45 - 10/02/2025
"Ο Δασκαλακης ήθελε να βγάλει εμένα κακή μάνα γιατί στη Τζωρτζίνα δεν είπε ποτέ τι έκανε εκείνος", τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο
info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά
Πρωινή Τηλεθέαση: "Χαμογέλα και Πάλι!" vs "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" - Ποιοι κέρδισαν το στοίχημα; (Βίντεο)
Εξαφάνιση γιατρού στην Κρήτη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου - Τι εξετάζουν οι Αρχές (Βίντεο)
Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story της τελευταίας πενταετίας για την ελληνική οικονομία"
Χανιά: Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου Γιάννη - Τι αναφέρουν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Η τακτική φθοράς των πρώην χωρίς κάποιο βιώσιμο σχέδιο, τα ακαριαία αντανακλαστικά του Λαζαρίδη στην Εξεταστική και ο Ανδρουλάκης που κάτι ετοιμάζει
Ο Γιώργος Λιάγκας για την προαναγγελία καταγγελίας σε πασίγνωστο τραγουδιστή: "Ξεκάθαρα είμαστε όλοι με τα θύματα - Ο ένας είναι τραγουδιστής και ο άλλος είναι μουσικός" (Βίντεο)